WAAROM EEN HUIS IN SPANJE PERFECT IS

Een tweede verblijf in Spanje is momenteel razend populair, voornamelijk het bezitten van een verblijf aan één van de Spaanse costa’s is erg in trek.

Dit komt vanwege de aangename temperaturen die veel zonnekloppers trekken maar ook omdat Spanje de perfecte plaats is om te overwinteren. Zon, zee en strand maakt van de Costa’s de ideale bestemming.

ENKELE LEUKE WEETJES

 

  • Er is zo’n 2815 uur zon per jaar.
  • Jaarlijks zijn er gemiddeld 0 vriesdagen.
  • Gemiddeld valt er 524mm regen per jaar.
  • De gemiddelde temperatuur ligt rond de 23°C.
  • Jaarlijks zijn er zo’n 107 dagen zonder wolken.

De Spaanse regering van Mariano Rajoy doet er alles aan om buitenlandse investeringen in Spaanse woningen en appartementen aan te moedigen. Zo is er sinds 2015 een lagere meerwaardebelasting, zijn de banken aanzienlijk soepeler geworden tegenover buitenlanders en is er een betere consumentenbescherming voor investeerders.

Deze maatregelen hebben als effect dat de prijzen van vastgoed in Spanje al lange tijd niet meer zo laag hebben gestaan.

VISIE

WIJ DENKEN MET U MEE OP DE LANGE TERMIJN EN GAAN DAAROM VOOR BETAALBARE KWALITEIT.

Accommodation booked with such ease. Taking my 1 year old abroad for the first time and the extra special customer service from Lynn meant that I have no hassle or worry about where he’s going to sleep or how he’s going to sit with us at the table and so importantly safety of the apartment we are staying in is ticking every box – babies get into everything. No worries when I’m away . Thanks again
Josephine Ritchie
Super, 5 star service!
Evelyne Guiliams